Wat is B-keus witgoed?

Wanneer je op zoek gaat naar witgoed zoals een wasmachine of een vaatwasser, denk je waarschijnlijk al gauw aan de aanschaf van geheel nieuw witgoed. Nieuw witgoed is zeer kostbaar. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor B-keus witgoed. Maar wat is B-keus witgoed? B-keus witgoed is nieuw, maar beschikt over lichte schade zoals een krasje of een deukje . De apparaten zijn uitvoerig getest, 100% in orde en doen niet af aan nieuwe apparaten. Dit witgoed is alleen een stuk betaalbaarder dan witgoed dat niet over schoonheidsfoutjes beschikt.

Wat kun je verwachten bij de aanschaf van deze apparaten? En wat is het verschil tussen tweedehands witgoed en B-keus witgoed?

B-keus witgoed

Is het huidige witgoed zoals een wasmachine, wasdroger, koel-vriescombinatie of vaatwasser aan vervanging toe? Helaas is de aanschaf van dit soort apparatuur voor velen een grote investering. Om die reden is het aan te raden om verder te kijken dan A-keus apparatuur. Er zijn namelijk betaalbaardere oplossingen. Wanneer je op internet op zoek gaat naar een exemplaar, heb je deze apparatuur misschien wel eens voorbij zien komen. ‘Wat betekent dat?’ Veel mensen scrollen meteen verder, omdat men tweedehands en B-keus vaak met elkaar verwart. Echter zit er wel degelijk een verschil tussen beide.

Verschil tussen tweedehands en B-keus witgoed

Wat is het verschil tussen tweedehands en B-keus witgoed? Tweedehands witgoed is al eens gebruikt, daarentegen is B-keus nog nooit gebruikt. B-keus witgoed beschikt in de meeste gevallen over een schoonheidsfoutje zoals een deukje of krasje, maar is 100% in orde bevonden en werkt net zo goed als A-keus apparatuur.

Afkomstig van postorderbedrijven en showrooms

Het meeste apparatuur met schoonheidsfoutjes is afkomstig van postorderbedrijven, showrooms, restpartijen en elektronicawinkels en kan niet meer worden uitgeleverd aan reguliere winkels. Het witgoed kan immers niet meer voor de verkoopadviesprijs verkocht worden. In dat geval worden de producten aangeboden aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verkoop van dit soort witgoed, zoals Wasgigant.

Nieuw witgoed tegen een aantrekkelijke prijs

Dat de wasmachine, droger of ander soort witgoed B-keus is, zegt niks over de daadwerkelijke werking van het apparaat. De artikelen hebben immers alleen schoonheidsfoutjes. Het witgoed is immers uitvoerig getest. Omdat de apparatuur net zo goed werkt als A-keus witgoed, schaf je op deze manier dus nieuwe apparatuur aan voor een veel scherpere prijs. In sommige gevallen geniet je in de outlet van hoge kortingen tot wel 50%. Niet zo gek dus, dat men vandaag de dag steeds vaker voor deze apparatuur kiest.

Garantie

Omdat je ook deze apparaten kunt rekenen op kwaliteit en een apparaat dat nog jarenlang mee gaat, geniet je ten alle tijde van garantie. De garantietermijn verschilt per apparaat en merk, maar doorgaans zit er op deze apparaten 1 tot 2 jaar garantie. Wanneer je een nieuw apparaat aanschaft, is er bij de meeste aanbieders sprake van een garantietermijn van 2 jaar. Neem voor meer informatie over de garantievoorwaarden gerust contact op met de aanbieder.

B-keus witgoed kopen in de outlet?

In de outlet van Wasgigant vind je vele goedkope machines die wat lichte schade opgelopen hebben. Daardoor profiteer je van kortingen tussen de 20% en 50% op de normale internetprijs en ervaar je tegelijkertijd de service die je verwacht. Iedere B-keus wasmachine uit de outlet is technisch in orde, beschikt over garantie én is beschikbaar tegen gegarandeerd de laagste prijs.

Wij zorgen er ook voor dat de apparaten netjes worden aangesloten, bovendien leggen we uit hoe de apparaten werken. Zodoende kan je hem meteen gebruiken zodra de monteur vertrokken is. Bekijk het aanbod van Wasgigant. Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie over de betaalbare apparatuur wij aanbieden. Je kunt contact opnemen door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Meer berichten

De waardering van www.wasgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 1623 reviews.