HAIER HWD120-B14979 12 / 8 kg A - wasdroogcombinatie

5/5
beoordeeld door 470 klanten

899 669

899 669

Uitverkocht

Beschrijving

Deze HAIER HWD120-B14979 wasdroogcombinatie is voorzien van een 12 kg trommelinhoud voor het wassen en 8 kg drooginhoud. De HAIER HWD120-B14979 wasdroogcombinatie heeft een toerental van 1400, stoomprogramma, een direct-drive trommelaandrijving en energieklasse A. De wasdroogcombinatie  heeft een Duits display, en kan een licht krasje en of deukje bevatten. De machine heeft 2 jaar fabrieksgarantie.

.

Het bezorgen van alle apparaten in Nederland is gratis met uitzondering van de Waddeneilanden. We leveren gemiddeld binnen 1-3 werkdagen.

Standaard leveren we jouw apparaat op de begane grond (of met de lift), staat jouw apparaat boven kun je dit aangeven als we je bellen voor een bezorgafspraak. Tevens sluiten wij je machine vakkundig aan (op een standaard aansluiting) en leggen we je de machine uit. Je oude apparaat voeren we gratis af.

Voor Limburg en Zeeland gelden er andere leveringsvoorwaarden. We leveren gratis in Limburg en Zeeland, echter betreft dit een drempel levering met betaling voorafgaand aan levering.

Extra informatie

Extra informatie

Aandrijving

Direct-Drive

Conditie

Nieuw

Energieklasse

A

Maximale belading

12 kg

Merk

Haier

Taal

Duits

Toerental

1400 TPM

Garantie

2 jaar

Gratis bezorgd

Door onze monteurs bij u thuis gratis bezorgd.

Betaal bij aflevering

U betaalt pas bij aflevering van uw bestelling via pin of contant.

Deskundige helpdesk

Onze medewerkers helpen je graag met al je productvragen!

Gerelateerde producten

Merken