Samsung DV70M5020QW 7 kg A++ - warmtepompdroger

5/5
beoordeeld door 470 klanten

379

379

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Samsung DV70M5020QW warmtepompdroger is voorzien van een 7 kg trommelinhoud tevens heeft de Samsung DV70M5020QW warmtepompdroger de energieklasse A++. Het betreft een Nederlandse machine. De Samsung DV70M5020QW warmtepompdroger heeft lichte krasje en deukje rondom. Deze machine komt uit de 14 dagen retour van Samsung en kan lichte gebruikssporen bevatten. De machine heeft 1 jaar volledige garantie.

.

Het bezorgen van alle apparaten in Nederland is gratis met uitzondering van de Waddeneilanden. We leveren gemiddeld binnen 1-3 werkdagen.

Standaard leveren we jouw apparaat op de begane grond (of met de lift), staat jouw apparaat boven kun je dit aangeven als we je bellen voor een bezorgafspraak. Tevens sluiten wij je machine vakkundig aan (op een standaard aansluiting) en leggen we je de machine uit. Je oude apparaat voeren we gratis af.

Voor Limburg en Zeeland gelden er andere leveringsvoorwaarden. We leveren gratis in Limburg en Zeeland, echter betreft dit een drempel levering met betaling voorafgaand aan levering.

Extra informatie

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Energieklasse

A++

Garantie

1 jaar

Kleur

Wit

Maximale belading

7 kg

Merk

Samsung

Schade

Lichte krasjes en deukjes rondom

Taal

Nederlands

Gratis bezorgd

Door onze monteurs bij u thuis gratis bezorgd.

Betaal bij aflevering

U betaalt pas bij aflevering van uw bestelling via pin of contant.

Deskundige helpdesk

Onze medewerkers helpen je graag met al je productvragen!

Gerelateerde producten

Merken