Samsung WD90T534ABW 9 / 6 kg - wasdroogcombinatie

5/5
beoordeeld door 470 klanten

749 549

749 549

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Samsung WD90T534ABW wasmachine is voorzien van een 9 kg trommelinhoud voor het wassen en 6 kg drooginhoud, 1400 toeren en tevens een direct-drive trommelaandrijving en energieklasse B. De Samsung WD90T534ABW machine komt uit de 14 dagen retour van Samsung en kan lichte gebruikssporen bevatten en heeft een licht krasje en of deukje. Het betreft een Nederlandse machine en heeft 1 jaar garantie.

.

Het bezorgen van alle apparaten in Nederland is gratis met uitzondering van de Waddeneilanden. We leveren gemiddeld binnen 1-3 werkdagen.

Standaard leveren we jouw apparaat op de begane grond (of met de lift), staat jouw apparaat boven kun je dit aangeven als we je bellen voor een bezorgafspraak. Tevens sluiten wij je machine vakkundig aan (op een standaard aansluiting) en leggen we je de machine uit. Je oude apparaat voeren we gratis af.

Voor Limburg en Zeeland gelden er andere leveringsvoorwaarden. We leveren gratis in Limburg en Zeeland, echter betreft dit een drempel levering met betaling voorafgaand aan levering.

Extra informatie

Extra informatie

Aandrijving

Direct-Drive

Conditie

Nieuw

Energieklasse

B

Maximale belading

9 kg

Merk

Samsung

Taal

Nederlands

Toerental

1400 TPM

Gratis bezorgd

Door onze monteurs bij u thuis gratis bezorgd.

Betaal bij aflevering

U betaalt pas bij aflevering van uw bestelling via pin of contant.

Deskundige helpdesk

Onze medewerkers helpen je graag met al je productvragen!

Gerelateerde producten

Merken