NEFF T18TT16N0 – keramische kookplaat

Nieuw met een licht krasje en of deukje, volledige garantie.

449

449

1 op voorraad

We leveren je bestelling binnen 1-3 werkdagen bij je thuis, telefonisch maken we samen een afspraak.
Door onze monteurs gratis bij je bezorgd en vakkundig aangesloten. Inbouwapparatuur wordt niet door ons ingebouwd/aangesloten.
We nemen het oude apparaat gratis mee voor een milieuvriendelijke verwerking.
Het plaatsen van een apparaat op de verdieping is mogelijk, je kan dit aangeven wanneer we je bellen voor een bezorgafspraak.
Je betaald bij aflevering met Pin/Visa/Contant. Het is ook mogelijk om vooraf de machine te betalen.

Productinformatie

NEFF T18TT16N0 is een keramische inbouwkookplaat voor afmetingen zie foto met 2 fase aansluiting. De breedte van de kookplaat is 80 cm, twistpad bediening, timer functie en kookzone met 2 circuits + braadzone. NEFF T18TT16N0 heeft 2 jaar fabrieksgarantie en nieuw in verpakking.
.

Het bezorgen van alle apparaten in Nederland is gratis met uitzondering van de Waddeneilanden, Limburg en Zeeland. We leveren gemiddeld binnen 1-3 werkdagen.

Standaard leveren we jouw apparaat op de begane grond (of met de lift), staat jouw apparaat boven kun je dit aangeven als we je bellen voor een bezorgafspraak. Wij bouwen apparaten niet in. Je oude apparaat voeren we gratis af.

Let op: Dit product wordt niet geleverd met een stekker en snoer. Elektrische-, inductie- of keramische kookplaten werken op een 2- of 3-fase aansluiting. Dit is per meterkast verschillend. Installatie dient door een erkend installateur te gebeuren. Bij verkeerd aansluiten kan het apparaat defect raken en kan je garantie vervallen. Bovendien zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen eventuele schade die hieruit ontstaat niet dekken.

Specificaties

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Garantie

2 jaar

Gerelateerde producten

lg w4wr70e6y
LG W4WR70E6Y 11/6 kg – wasdroogcombinatie

599

bosch wav28mv3
Bosch WAV28MV3 9 kg – wasmachine

649

bauknecht bsbo 3021 pf x
Bauknecht BSBO 3021 PF X – half ge├»ntegreerde vaatwasser

389

beko wmo922 a
BEKO WMO922 A 9 kg – wasmachine

399