Bosch wasdroogcombinatie 7/4 kg WVH28440NL

339

339

We leveren je bestelling binnen 1-3 werkdagen bij je thuis, telefonisch maken we samen een afspraak.
Door onze monteurs gratis bij je bezorgd en vakkundig aangesloten. Inbouwapparatuur wordt niet door ons ingebouwd/aangesloten.
We nemen het oude apparaat gratis mee voor een milieuvriendelijke verwerking.
Het plaatsen van een apparaat op de verdieping is mogelijk, je kan dit aangeven wanneer we je bellen voor een bezorgafspraak.
Je betaald bij aflevering met Pin/Visa/Contant. Het is ook mogelijk om vooraf de machine te betalen.

Productinformatie

Deze Bosch WVH28440NL wasdroogcombinatie is voorzien van een 7 kg trommel voor wassen en 4 kg droogcapaciteit, 1400 toeren en tevens een koolborstelloze trommelaandrijving. Het betreft een Duitse machine. De machine is jong gebruikt en heeft gebruikssporen. De machine heeft 3 maanden garantie.

.

Het bezorgen van alle apparaten in Nederland is gratis met uitzondering van de Waddeneilanden. We leveren gemiddeld binnen 1-3 werkdagen.

Standaard leveren we jouw apparaat op de begane grond (of met de lift), staat jouw apparaat boven kun je dit aangeven als we je bellen voor een bezorgafspraak. Tevens sluiten wij je machine vakkundig aan (op een standaard aansluiting) en leggen we je de machine uit. Je oude apparaat voeren we gratis af.

Voor Limburg en Zeeland gelden er andere leveringsvoorwaarden. We leveren gratis in Limburg en Zeeland, echter betreft dit een drempel levering met betaling voorafgaand aan levering.

Specificaties

Extra informatie

Gerelateerde producten

candy to h8a2lem s
CANDY TO H8A2LEM-S 8 kg – warmtepompdroger

349

candy csws 4852 dwe/1 s
Candy CSWS 4852 DWE/1-S 8 / 5 kg – wasdroogcombinatie

379

ignis akb 20102 ix
IGNIS AKB 20102 IX – inbouwoven

229